BloggErbjudandeHållbar kommunikation

Formstark design och kommunikation

FORMSTARK DESIGN OCH KOMMUNIKATION. Behöver ni egentligen (eller kanske också) hjälp med den grafiska kommunikationen? Ni vill börja med den eller ni vill kanske ha ett helhetsgrepp på den visuella kommunikationen som sedan tas ut i den fysiska miljön?

Jag jobbar även med strategisk design och kommunikation i mitt företag Formstark in Sweden. Det innebär att jag jobbar hållbart, långsiktigt vad det gäller alltifrån att ta fram en logotyp, jobba ut grafisk profil både i print och på webben. Detta ligger till grund för hur företag sedan tar det vidare ut i den fysiska miljön. Vill vi uppfattas så som vi säger att vi jobbar? Självklart. Jag jobbar både med stora och små projekt, stora och små kunder.

Kolla gärna på Formstarks sida, där finns flera projekt där jag även presenterar idéer, tankar och förutsättningar för olika projekt. Frågor eller funderingar? Du kan kontakta mig här.

Varmt välkommen!

Camilla